Mobilehome – Italiaans Treffen 13 – 16 juni 2024

Geachte leden van GWEF,

Ik wil graag alle verwarring wegnemen met betrekking tot het bijwonen van het Italiaanse Treffen met een mobilehome.

Als je rechtstreeks contact opneemt met de camping, zullen zij je informeren dat je contact moet opnemen met de organisatoren van de bijeenkomst op “inscription@gwci.org” voor verdere assistentie. Veel succes.

Mobilehomes staan op een verharde parkeerplaats binnen de grenzen van de camping. De parkeerplaatsen zijn vier tot zes meter breed.

De trailers met de Goldwing moeten gratis geparkeerd worden op een nabijgelegen parkeerplaats, maar buiten de camping.

Houd er rekening mee dat er eenmalig €30 extra administratiekosten in rekening worden gebracht voor mobilehomes, plus €25 extra per persoon per dag bovenop het inschrijfgeld. Als er bijvoorbeeld twee mensen aankomen en drie nachten blijven, wordt er €180 extra in rekening gebracht voor deelname aan het evenement. Daarnaast kan er een toeslag van ongeveer €5 per hond per nacht worden gerekend. Gelukkig is het gebruik van toiletten, douches en elektrische aansluitingen bij de prijs inbegrepen.

Vlakbij ligt de camping “Dune”, op ongeveer 2 kilometer afstand. Deze camping biedt goed onderhouden kampeerplaatsen voor een redelijke prijs. Het is belangrijk om te weten dat ze geen reserveringen accepteren voor verblijven korter dan 7 dagen, dus het werkt op basis van wie het eerst komt, het eerst maalt. Volgens de receptionist zou dit geen probleem moeten zijn.

Deze informatie is niet bevestigd door het GWCI-comité of een van de organisatoren van de treffen. Het komt echter uit een betrouwbare bron.

Ik vertrouw erop dat deze informatie nuttig voor je is.

Met vriendelijke groeten,

Gwef. Voorzitter, Edwin Devey