foto1
Gold Wing Motor Club Belgium
foto1
Prettige kerstdagen
foto1
Joyeux Noël
foto1
Beste wensen voor 2019!
foto1
Meilleurs voeux pour 2019!

hair saloonWelkom - Bienvenue - Welcome - Wilkommen - Добре дошли в - Velkommen til - Tervetuloa - Καλώς ήλθατε - Üdvözöljük a - Fáilte go dtí - Benvenuti - Ласкаво просимо - Zapraszamy do - Bem-vindo ao - Bine ati venit la - Добро пожаловать - Vitajte v - Bienvenido - Vítejte v - Hoşgeldiniz - Välkommen

+32 486-258-905
president@gwmcb.be

Gold Wing Motor Club Belgium

G.W.M.C.B

GWMCB 41ste Internationaal Treffen 2019

Het 41ste Internationaal treffen van onze GWMCB zal doorgaan in Bütgenbach op de terreinen van Vrijetijdscentrum – Sportcentrum Worriken van donderdag 9/5/19 tot zondag 12/5/2019.

Op deze camping zijn er 28 kamers voor 1 of 2 personen en 45 chalets voor max. 5 personen te huur gedurende het Treffen.
Kamers kunnen gehuurd worden per nacht, aan de prijs € 55,00 / 2 personen of € 43,00 / 1 persoon. Elke kamer is 17m² groot, zijn voorzien van 2 éénpersoonsbedden, een TV en een badkamer met WC en douche.

Wat betreft de chalets voor 5 personen : kunnen alleen gehuurd worden voor de periode van het ganse treffen aan de prijs van € 373,00 inclusief een waarborg van € 60,00,  eindschoonmaak en bedlakens voor 5 personen. Elke chalet heeft een gelijkvloerse verdieping die bestaat uit een woonkamer met zithoek en televisie, een eethoek, een ingerichte keuken met elektrisch fornuis, een koelkast, een koffiezetapparaat, een magnetron, kookgerei, vaatwerk en eveneens een slaapkamer met tweepersoonsbed, een badkamer en toilet. Op de eerste verdieping heb je een tweede slaapkamer met 2 éénpersoonsbedden en een logeerbed.

Het geheel van de reservaties en regelingen rond het huren van een kamer en/of chalet wordt ALLEEN door het Sportcentrum Worriken geregeld.
Je kan niet via de GWMCB reserveren of afrekenen!
Bij de reservatie dien je je lidnummer door te geven, dat is erg belangrijk omdat ALLE kamers en chalets van het centrum zijn voorbehouden voor de deelnemers aan ons Treffen
.

En dan nog even dit : het huren van de bovengenoemde is exclusief de toegangsprijs tot het treffen en de aangeboden faciliteiten tijdens de duur van het evenement. Dat wil zeggen dat de Goldwingers die lid zijn van een Europese Goldwingclub (dus ook de onze) € 45,00 per persoon betalen. Er is geen bezoekersregeling van toepassing tijdens het treffen. Deelname aan het evenement gedurende 4/3/2 of 1 dag(en) kost dus € 45,00.
Uiteraard is in de toegangsprijs van het treffen het kamperen op de daarvoor voorziene plaatsen en terrein inbegrepen.

Wat betreft de mobilhomes: elke deelnemer of medewerker die wenst deel te nemen aan het treffen met mobilhome dient zich vooraf in te schrijven en te betalen VOOR 1 april 2019.

Dit dient te gebeuren via het volgende kanaal : een e-mail aan Dirk Blomme (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) – gecombineerd met de overschrijving van het bedrag op de bankrekening van onze GWMCB:

IBAN : BE63 7352 0721 3408

BIC : KREDBEBB

Met vermelding van: Mobilhomereservatie 2019 – GW Club - lidnummer – aantal personen x € 45,00

OPGELET: MOBILHOME RESERVATIES WORDEN NIET AANGENOMEN DOOR DE RESERVATIEDIENST VAN HET CENTRUM WORRIKEN – ALLEEN VIA BOVENVERMELD KANAAL!

Voor reservatie van de kamers of chalets:
CONTACTGEGEVENS WORRIKEN: +32/80.44.69.61 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Belangrijk Bericht aan alle “vroeg” kampeerders voor het GWMCB Internationaal Treffen 2019

Vooreerst welkom op Camping Worriken! Uw gehuurde kampeerplaats via Camping Worriken is geldig tot woensdagmiddag 8/5/2019 - 12.00u.
Vanaf 8/5/19 – 12.00u zijn ALLE kampeerplaatsen gereserveerd voor de Gold Wing Motor Club Belgium.

Naar opvolging en organisatie van ons Internationaal Treffen willen we U het volgende vragen:

  1. Motorhomes dienen de Camping te verlaten op woensdag 8/5 voor 12u en zich buiten het terrein op de speciale parking te plaatsen welke voorzien is voor de Motorhomes gedurende het treffen. (Zie plan). U dient bij het parkeren op deze parking rekening te houden met de ruimte die u gaat gebruiken. De plaatsen zijn niet berekend op luifels en terrassen aan de Motorhomes.
  2. De kampeerplaatsen met de nrs. 1,2,3,4 dienen ALTIJD vrijgehouden voor de “Medical Camping”
  3. Elke kampeerplaats voor tenten wordt vanaf woensdag 8/5 – 12.00u. aangepast voor 2 tenten. Indien u met de tent wil blijven staan dient u hier bij de opzet rekening mee te houden.Plan Worriken

 

 

 

 


 

 

 

Copyright © 2019 Gold Wing Motor Club Belgium