foto1
Gold Wing Motor Club Belgium
foto1
Prettige kerstdagen
foto1
Joyeux Noël
foto1
Beste wensen voor 2019!
foto1
Meilleurs voeux pour 2019!

hair saloonWelkom - Bienvenue - Welcome - Wilkommen - Добре дошли в - Velkommen til - Tervetuloa - Καλώς ήλθατε - Üdvözöljük a - Fáilte go dtí - Benvenuti - Ласкаво просимо - Zapraszamy do - Bem-vindo ao - Bine ati venit la - Добро пожаловать - Vitajte v - Bienvenido - Vítejte v - Hoşgeldiniz - Välkommen

+32 486-258-905
president@gwmcb.be

Gold Wing Motor Club Belgium

G.W.M.C.B

Welkom op de website van de GWMCB en alvast bedankt voor de interesse om lid te worden van onze GoldWing club. Lid zijn van onze MotorClub houdt verschillende zaken in en ik zal mijn best doen om in de volgende tekst zoveel mogelijk informatie te voorzien.

 

Bij onze GWMCB / motorclub betaal je niet per activiteit, maar met een jaarlijks lidmaatschap voor Rijder en Passagier. Alle georganiseerde rondritten zijn gratis, tenzij heel specifiek vermeld op de uitnodigingen die gepubliceerd worden in ons maandelijkse GoldWingMagazine. In 99% gevallen is het enkel betalend indien er een camping/overnachting voorzien wordt. In het motorseizoen heb je bijna wekelijks een organisatie van een rit op Nationaal vlak of evenement waar je als GW rijder aan kan deelnemen, bij deelname ontvang je dan een specifiek stickertje dat op je rittenkaart wordt gekleefd. Vanaf 10 ritdeelnames over het jaar heb je recht op de “National Winger Award” en een prijs tijdens het jaarlijks Nationaal Treffen van onze Club. Alle deelnames zijn vrij en zonder enige verplichting, je moet er wel met de GoldWing naartoe hé.

 

Het magazine wordt je tweemaandelijks toegestuurd, daarin vindt je de laatste nieuwtjes mbt de nationale en internationale evenementen waar je aan kan deelnemen, natuurlijk ook foto’s van Nationale en Internationale activiteiten, info van onze adverteerders, de vragen en opmerkingen van onze leden en bvb speciale vragen van een organisatie, niet leden of een benefiet die los staan van de GoldWing Club activiteiten, enz...
Op onze website vind je ook een overzicht van onze geplande Nationale Ritten. De plaats waar dit doorgaat staat uiteraard in detail vermeld in ons magazine. De nationale kalender is enkel te lezen indien je lid bent en ingelogd. Internationale activiteiten zijn zo te zien. Als je onze website ook wat verder doorkijkt/uitspit, vind je nog andere info zoals zaken mbt de jaarkalender, de internationale kalender, het bestuur, enz., los van de Nationale evenementen heb je de Internationale Treffens. De Europese GoldWingfederatie, waar je automatisch lid van wordt bij lidmaatschap GWMCB, bestaat vandaag uit 24 aangesloten landen. Het laatste land dat ons vervoegde dit jaar, was Belarus. Deze landen (kijk eens op de GWEF website : http://www.goldwing-european-federation.eu) organiseren elke jaar hun eigen Internationaal treffen waar alle GoldWingrijders mondiaal worden op uitgenodigd.

 

Bij het lid worden van onze GW Club ontvang je, naast de club lidkaart, eveneens een GWEF lidkaart die je recht geeft op een belangrijke korting bij inschrijving op een Internationaal Treffen en je de mogelijkheid geeft om deel te nemen aan specifieke Internationale Tours, ingericht voor en door de GoldWingrijder. Bij deelname aan deze Internationale Activiteiten krijg je bij de inschrijving een unieke stempel van de organiserende club, en, als je er minstens 4 hebt verzameld heb je recht op de GWEF SUPER TOUR AWARD, een certificaat en Badge welke wij als Internationale Rijders voor de eer en glorie verzamelen!

 

Goh, denk dat ik nog wat ben vergeten, maar 1 ding wil ik je toch nog meegeven : lid zijn van onze GWMCB betekent ook kennismaken met mensen, gelijkgestemde zielen vinden met een passie voor GoldWing, het betekent ook een vriendenkring opbouwen, ter plaatse of in het buitenland, kortom en dikwijls vriendschappen voor het leven. (Geloof me maar, ik spreek uit ondervinding...) Wederzijds respect, ongeacht je taal, afkomst, geloof of levensfilosofie. Het loopt natuurlijk niet altijd voor 100% van een leien dakje, daar zijn we als mensen allemaal veel te verschillend voor, soms dienen we ook onze verantwoordelijkheid op te nemen, maar de passie van het GoldWing rijden : da’s altijd een échte en een gedeelde passie, een helpende hand bij problemen, en genieten: genieten van de omgeving, je vrienden, je kameraden en je motor!

 

‘k zou niet te lang twijfelen... Zorg dat je zo snel mogelijk kan deelnemen aan een activiteit en weet me te vertellen wat je er van vond. Je mening wordt geappreciëerd! We kunnen nog altijd bijleren! Het bedrag voor het jaarlijks lidmaatschap is 35€ voor de bestuurder en 15€ voor de passagier. Voor kinderen tot 16 jaar dien je geen lidgeld te betalen. Na inschrijving via het lidmaatschapsformulier kan je de betaling al uitvoeren met de volgende gegevens (gaat nog sneller) : GWMCB - Rekeningnummer BE 63 7352 0721 3408 - mededeling : nieuw lid + je naam.

 

Heb je nog vragen of andere info nodig, stuur me even een berichtje op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Klik op deze regel om je online aan te melden als lid van de GWMCB.

Met de Beste Winggroeten,

 

Mark Vanderborght - Voorzitter GoldWing MotorCluB Belgium

Copyright © 2019 Gold Wing Motor Club Belgium